Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Aίτηση Εγγραφής Μέλους

Συμπληρώστε την Aίτηση Εγγραφής Μέλους ....


Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής στον νομικό αγώνα του συλλόγου μας . Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οσοι δεν προσφύγουν ΑΜΕΣΑ εναντίον του ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ 4254/2014 θα εκληφθεί ότι τον αποδέχονται, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. Επίσης είναι σημαντικό να γνωρίζουν όλοι ότι αν γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη μείωση είναι πιθανον να γινει περαιτέρω μειωση και στο μελλον. Επίσης θα πρέπει να τονιστεί ότι ακόμα και οι περιπτώσεις φ/β στέγης στα οποία δεν έγινε κάποια μείωση στην τιμή ο νέος νόμος τους τροποποιεί τις συμβάσεις τους ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΑΡΙΘΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ. Που σημαίνει ότι πρόβλημα με τον νέο νόμο έχουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ Φ/Β ΣΤΕΓΗΣ.


Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα με δεξί κλικ επιλέξτε εκτύπωση και στη συνέχεια
συμπληρώστε και αποστείλτε την με φαξ στο 2382023733
ή με email στο photovoltaicastegispellas@gmail.com



 

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ (ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ) ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ. ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο Χ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Ψ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ.

To επόμενο βήμα μετά την συμπλήρωση της φόρμας είναι η κατάθεση του ποσού των 15 €  προς το σύλλογο  για την εγγραφή ,  καθώς και το ποσό των 15 €   της ετήσιας συνδρομής προς τον σύλλογο μας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου